• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Karma Müzayede 2: Fotoğraf, Belge, Kartpostal, Kitap

Euphemia Müzayede nadir Osmanlı dönemi fotoğraflar, süreli yayınlar ve belgelerle dolu dolu bir yeni müzayede ile sizlerle!

Müzayedemizdeki ürünlere 02.04.2023 PAZAR günü saat 21:00'a kadar internet sitemiz üzerinden pey verebilirsiniz. Aynı tarihte 21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

!!! ÖNEMLİ !!! Komisyon oranı %20 olup tutarın tamamına %18 KDV oranı eklenecektir. ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 7 İŞ GÜNÜDÜR.

Komisyon ya da vergi tutarları ile alakalı iadeler kesinlikle kabul edilmeyecektir, kuralların tamamı okunmuş kabul edilir.

Lot: 148 » Kitap

[OSMANLICA NADİR ATLAS] Memâlik-i mahrûse-i şâhâneye mahsûs mükemmel ve mufassal atlas

Memâlik-i mahrûse-i şâhâneye mahsûs mükemmel ve mufassal atlas, BİNBAŞI MEHMED NASRULLÂH, KOLAĞASI MEHMED RÜŞDÎ, MÜLÂZIM MEHMED EŞREF, Tab’ ve Neşri: Tefeyyüz Kütüphanesi (Şirket-i Mürettebiye Matbbası), İstanbul, 1325
Maarif nezareti celilesinin fi 21 Haziran sene (1)323 tarihli, 104/2645 numaralı ruhsatnamesiyle tab’ olunmuştur.
[2], 134, [7] sayfa, Osmanlıca, 28 adet katlanır renkli Harita, 21x15 cm, yayıncısının özgün mavi cildinde, cilt üzerinde kabartmalı yazı, cilt sırtında kitap ismi baskı ile konulmuştur, bazı sayfalarda ve haritalarda el yazısı ile not alınmıştır, son sayfada yırtık mevcuttur.
Kitapta Mevcut bulunan Haritalar: İstanbul Vilâyeti, Edirne Vilâyeti, Selânik Vilâyeti, Manastır Vilâyeti, İşkodra Viâyeti, Kosova Vilâyeti, Bosna Vilâyeti, Yanya Vilâyeti, Rumeli-i Şarkî Vilâyeti, Girit Vilâyeti, Bulgaristan Eyaleti, Ankara Vilâyeti, Halep Vilâyeti, Hüdavendigâr Vilâyeti, Afrika-yı Osmânî, Sivas Vilâyeti, Kastamonu Vilâyeti, Erzurum Vilâyeti, Bitlis Vilâyeti, Van Vilâyeti, Zor Mutasarrıflığı, Musul Vilâyeti, Mamûretülaziz Vilâyeti, Suriye ve Beyrut Vilâyetleri, Diyarbekir Vilâyeti, Cezayir-i Bahr-i Sefîd Vilâyeti, Bağdat Vilâyeti, Adana Vilâyeti
Özege: 13007, 34 Pafta Harita
Özege Kataloğuna göre eksik olan haritalar: Aydın Vilâyeti, Trabzon Vilâyeti, Basra Vilâyeti, Cezîretü'l-A'rab, Kudüs-i Şerif Mutasarrıflığı, Kıbrıs Adası, Konya Vilâyeti.
--Atlaslar--Kartografya—Türkiye—Tarih-- Osmanlı İmparatorluğu—Haritalar--

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 9
sonraki