• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Karma Müzayede 2: Fotoğraf, Belge, Kartpostal, Kitap

Euphemia Müzayede nadir Osmanlı dönemi fotoğraflar, süreli yayınlar ve belgelerle dolu dolu bir yeni müzayede ile sizlerle!

Müzayedemizdeki ürünlere 02.04.2023 PAZAR günü saat 21:00'a kadar internet sitemiz üzerinden pey verebilirsiniz. Aynı tarihte 21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

!!! ÖNEMLİ !!! Komisyon oranı %20 olup tutarın tamamına %18 KDV oranı eklenecektir. ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 7 İŞ GÜNÜDÜR.

Komisyon ya da vergi tutarları ile alakalı iadeler kesinlikle kabul edilmeyecektir, kuralların tamamı okunmuş kabul edilir.

  • Kategori: Dergi
Lot: 180 » Dergi

Av ve Deniz Dergisi 30 Kasım 1947 Sayı:15

"Av, Deniz, Balıkçılık, Binicilik, Dağcılık, Otomobil, Tayyarecilik sporlarından ve Turizmden Bahseder" Hazırlayan: Turhan Tamerler İmtiyaz Sahibi: S. Süreyya Bükey.
İçindekiler: İstanbul Vali ve Belediye reisi Dr. Lütfi Kırdar Manisa sıhhat müdürü iken İzmir Emiralem avcıları ile birlikte, Avcılar Bayramı; İstanbul avcıları Yakacık’ta, Fermacı av köpeklerinin pratik terbiye usulleri, Niyazi Ahmet Banoğlu’nun Bıldırcın ve Danpir, Bababeski Avı başlıklı yazısı, Malatya avcıları, Bababeski avcıları, Süreyya Levent’in İskenderun Avlarım başlıklı yazısı, Mançurya Taygalarındaki Avlarım başlıklı yazı dizisi, Yelken Yarışları, Britanya Yarış Tipi tekne çizimi, 1 Temmuz denizciler bayramı kutlamalarını izleyen halk, İstanbul vapuru, Sıtkı Üner Gırgır ağı ve avlanma usulü yazısı, yüzme yarışları İstanbul birinci Hatice Bağana haberi.
Dergi içinde ilk sayfadan itibaren şu reklamlar bulunmaktadır: Nuri Oğlakçı, Mac (Mas) tüfekleri, Mario Gabay, Silah ve İthalatçı Romeo Ksantopulos,, Riza Benzon, Tekel fişekleri, Osman Topcumen, Hallet dizel, Evinrude deniz takma motorları, Scott-Atwater Lastik ve Makine konturları, Türkiye İş Bankası 1946 ikramiyeleri, Dominion Rubber lastik çizmeleri, Scripps deniz dizel motorları, Güven Sigorta, Guilleminot (Giyemino) alamünit kartlar Süleyman T. Yazgan fotoğraf malzemesi, Kermath benzin ve dizel motorları, Winchester Western tüfek reklamı.
34x24 cm, 50 sayfa, kapak bant ile tamir görmüştür.

Detaylar
Lot: 181 » Dergi

Av ve Deniz Dergisi 29 Şubat 1948 Sayı: 17

"Av, Deniz, Balıkçılık, Binicilik, Dağcılık, Otomobil, Tayyarecilik sporlarından ve Turizmden Bahseder" Hazırlayan: Turhan Tamerler İmtiyaz Sahibi: S. Süreyya Bükey
İçindekiler: Av fişeklerinin ördek avında oynadığı rol, Fermacı av köpeklerinin pratik terbiye usulleri, Milaslı Mehmet Akın, Beşparmak dağının çiçeği Kaplan; Niyazi Ahmet Banoğlu, Arnavutköyünde büyük av; Beyşehir avcılarından Ahmet Koral, Konya vilayetinin Beyşehir kazasında avcılık; Giresun avcıları fotoğrafı; Malatyalı avcılar; Kirik Ördek Avı, Salahattin Güngör, İstanbul vapurunun geçirdiği imtihan; Said Özege , Kara Bahtlı Denizci; Kaptan Süreyya Gürsu, Finlandiya seferi ve radar; Yüksek Denizcilik Okulundan izlenimler, Denizci fıkraları; Sezai Atilla, Türk Sularında Alabalık; Karabatak ile balık avı. Devlet Denizyolları Deniz Hatları aylık raporu.
Reklamlar: Nuri Oğlakçı, silahçı ve İthalatçı Romeo Ksantopulos, Av ve Deniz’in eşya piyangosu, Yapı ve Kredi Bankası, Doğan Spor Ahmet Eroltu ve ortakları, Mario Gabay, Osman Topçumen, Kanada Menşeli Dominion Rubber lastik çizmeleri, Scripps deniz- diezel ve benzin motörleri, Kermath benzin ve dizel motörleri, Johnson motörleri, Trıumph motesikletleri Odeon Mağazası, Güven Sigorta, Antalya umumi nakliyat, Tekel fişekleri, Remigston av tüfekleri reklamları bulunur.
35x25 cm, 50 sayfa, sayfa kenarların yıpranmalar mevcuttur. Basıldığı yer: İbrahim Horoz Basımevi

Detaylar
Lot: 214 » Dergi

[Osmanlıca Dergi] Spor Âlemi Sene: 4 Numara: 45 12 Ağustos (1)339 (1923)

[Osmanlıca Dergi] Spor Âlemi Sene: 4 Numara: 45 12 Ağustos (1)339 (1923) “Her Hafta Pençşenbe Günleri Neşr Olunur Spora Ait Mecmuadır"
Spor Âlemi, 1919-1929 yılları arasında İstanbul'da haftalık olarak yayımlanan Türkçe spor dergisidir.
Gazi Baş Kumandanımız Meclis-i Milliyenin önünde ve yanında Kazım Karabekir Paşa Hazretleri
Şehir izcilerinin Ankara’ya yaptıkları büyük seyahat esnasındaki hatırat ve resimleri musavver nüsha-i fevkaledemiz.
İç sayfalarda Ankara izcileri; Ankara’daki Futbol maçı sonrası futbolcular, Ankara’da Keçiören bağlarında Kazım Karabekir Paşa’yı ziyaret eden izciler, Ankara’da spor sahası yaptıran Kumandan Binbaşı İsmail Hakkı Bey Efendi görselleri
Orta sayfada şampiyon olan Mısır Futbol takımı futbolcuları,
Kilyos’da Amerikalılar ile yapılan Basketbol maçı sonrası oyuncular. Kadıköy İttihad kulübünde yapılan atletik müsabakaları ve sporcular; 100 metrenin birincisi Galatasaray’lı Rauf Bey, Hilal Kulübü sporcuları toplu halde, müsabakalarda gülle birincisi Hilal Kulübünde Ekrem Bey, 1500 metre koşu birincisi Ömer Besim Bey.
29x21 cm, 20 sayfa
Said Çelebi (Çelebizâde Said Tevfik) tarafından çıkarılan derginin yazarları Fuad Hüsnü (Kayacan), Rıza Salih, Suat Hayri (Ürgüplü), Alaeddin Esad, Baha (Konuralp), Vildan (Aşir) ve Burhan (Felek) gibi isimlerdi. Burhan Bey, Türkiye milli futbol takımının ilk maçının dergideki teknik eleştirisini yazmıştı. Perşembe günleri 18 sayfa olarak yayımlanan dergi, Türkiye'deki spor anlayışının Batı ile karşılaştıran yazılara yer veriyordu. Suat Hayri Bey'in köşesi ise Fransız sporunun tanıtımını konu alıyordu.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 1
sonraki